Lendo företagslån 5 milj

Lendo lån till företaget

Lendo är en låneförmedlare som är guld värd för företag som letar lån och krediter! Genom att ansöka företagslån via Lendo får du svar från flera banker och slipper därmed leta lånen själva. Det är helt kostnadsfritt att ansöka företagslånet från Lendo och du väljer själv om du vill acceptera någon av Lendos bankers låneerbjudanden. Ansök finansiering till företaget via Lendo mellan minsta belopp 50.000 kr och upp till hela 5.000.000 kr (5 milj) och få offert av upp till 40 banker inom 24 timmar.

Vad krävs för att få företagslånet från Lendo?

  • Svenskregistrerat företag
  • Den som ansöker till Lendo ska vara aktiv i företaget
  • Företaget ska vara registrerat och aktivt

När du har skickat in din låneansökan om företagslån kommer Lendo att göra en kreditupplysning på den som ansöker lån. Oavsett hur många långivare som nås av din ansökan eller inkommer med låneerbjudande/offert, så görs endast endast 1 kreditupplysning. Detta är en väldigt stor fördel för dig som företrädare för företaget. Det finns många tillfällen då en kreditupplysning görs för att få information om ett företags företrädare och dessa kreditupplysning ger tyvärr negativa aspekter på hens kreditbeytyg.

På så sätt är Lendo som låneförmedlare bra vid låneansökan, eftersom endast en kreditupplysning från UC görs och inte flera, inte en från varje bank.

Lendo låneförmedlare med många långivare

Lendo är en låneförmedlare vilka har ingått ett samarbete med samtliga långivare de marknadsför. Lendo använder flera kreditupplysningsföretag, men har genom ett unikt samarbete med Upplysningscentralen och bankerna, möjliggjort att det går att ansöka till 40 banker utan att UC eller Creditsafe tas på varje bank. Företaget är en av Nordens ledande koncern och har funnits på marknaden sedan år 2007.

Ansökningsprocess Lendo

Under ansökningsprocessen kan upplysning från Lendos sida göras från både Creditsafe och UC, men det påverkar inte dig som enbart berörs av 1 kreditupplysning. Du får alltså endast en kreditförfrågning registrerad oavsett ansökningar. Med undantag från lån utan UC så är detta det bästa du kan göra för att behålla företagets kreditvärdighet.

Lånebelopp50,000 – 3 milj.kr
Lånets löptid0.5 – 5 år
Ålderskrav18 – 70
Låna med betalningsanmärkningarJa

Redan efter 1 minut kan du ha fått ditt första låneerbjudande och inom 24 timmar har alla banker svarat huruvida de kan erbjuda dig en företagsfinansiering eller inte. Sedan är det upp till dig att välja bank och slutföra låneavtalet. Lendo erbjuder även lån till nystartat företag.

Eftersom du får offert och erbjudande från flera banker är det bättre att göra en låneansökan via Lendo som har flera alternativ, än att göra direkt till en bank.

Lendo Samarbetspartners

Lendo företagslån samarbetar med bankerna: Capital Box, Fedelta, OPR Företagslån, Mynt, IMH Finans, Approva, Credinord, Finly, Funding partner och Resurs.

Vad är villkoren för att få företagslån?

Den som har ett engagemang i företaget får ansöka om lån eller kredit. Du ska vara VD, styrelseledamot eller suppleant. Företaget som lånar ska vara aktivt och registrerat i Sverige.

Hur mycket får företaget låna?

Via Lendo erbjuds ert företag att låna mellan 50.000 kronor – 3,000,000 kronor

Krävs borgensman för att få företagslån?

Borgensman krävs inte alltid från alla banker, men ökar chanserna till större lån.

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 600 000 kr kostar då 5 677 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 817 408 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

ansökan
  1. Gör en ansökan
  2. Jämför erbjudanden
  3. Väl lån

Det går bra ansöka lån oavsett ord du har företagsform: Aktiebolag, Handelsbolag, Kommanditbolag, Enskild firma. Återbetalningstiden är lite olika, från 6 månader upp til 5 år.

Lendo är ett populärt alternativ, men kanske inget för dig? Läs även om företagslån hos fler långivare och låneförmedlare som till exempel Toborrow, Approva, Fedelta, Corpia.

Svar på frågor om Lendo företagslån