Toborrow företagslån

Toborrow företagslån

Toborrow företagslån upp till 20.000.000 kr utan säkerhet, via 5000 st långivare (Banker och Privatpersoner) med endast 1 kreditupplysning från UC! Men även factoring, Leasing och Företagskredit.

När du ansöker företagslånet kommer Toborrow att göra en kreditprövning via UC. Ansökan skickas sedan till alla de 5000 långivare som samarbetar med Toborrow. Det är både banken och privata investerare.

Så ansöker du Toborrow företagsfinansiering

Börja med att välja lånebelopp och löptid. Sedan fyller du i personnummer, telefonnummer och mailadress och signerar med BankID. Efter att ha loggat in väljer du vilket att dina företag som du vill låna pengar eller ha checkkredit till.

Balansräkning och resultaträkning

Du kan ansöka lån till nystartat företag via Toborrow företagslån och som privatperson till Toborrow privatlån.

Det är en fördel om du i nästa steg kan ladda upp balansräkning och resultaträkning. Dokumenten hjälper dig att få snabbare besked på din låneansökan. Sedan är det bara att sätta sig ner och vänta på offerter från bankerna. Om du är kreditvärdig, kommer du att erhålla erbjudanden i upp till 48 timmar och väljer när som helst under processen om du vill anta ett låneerbjudande och gå vidare med processen.

Lånevillkor

  • Svenskregistrerat företag
  • Den som ansöker ska sitta i styrelsen i företaget
  • Företaget ska vara registrerat och aktivt

Alla banker och investerare sätter olika villkor och ränta. Så först efter att du har lämnat in en ansökan till Toborrow kan du se vilka villkor och kostnader som kopplas till respektive låneerbjudande.

Det är möjligt att ansöka företagsfinansiering med betalningsanmärkningar.

Observera att hur många låneofferter du än får så kommer ingen ytterligare UC att göras. Detta är alltså inte ett lån utan UC men enbart 1 UC tas trots det stora antalet långivare som involveras.

Kundtjänst & Öppettider

Telefon: 08-520 017 30
Mail: info@toborrow.se

TOBORROW
Adolf Fredriks Kyrkogata 8
111 37 Stockholm

Måndag-Fredag 9-17