info@fretagsfinans.se

Få företagskredit samma dag

Ett akut behov av finansiering uppstå när som helst. Lyckligtvis erbjuder flera långivare möjligheten att snabbt erhålla företagskrediter, ibland till och med samma dag. Bland dessa långivare finner vi Creddo, Fedelta, Froda, Svea, Lendo, Zmarta och Capital Box. Dessa aktörer har gjort det enklare för företagare att snabbt få tillgång till det kapital de behöver för att hantera oväntade utgifter, täcka kortsiktiga finansieringsgap, eller utnyttja tillfälliga tillväxtmöjligheter. Här går vi igenom hur man kan få en företagskredit snabbt, om kreditupplysning görs hos dessa långivare, och vilka krav de ställer på omsättning samt möjligheterna för nystartade företag att erhålla snabb finansiering.

Hur man får en företagskredit snabbt

För att få en företagskredit snabbt är det viktigt att ha all nödvändig dokumentation redo och att välja en långivare som specialiserar sig på snabba utlåningsprocesser. De flesta långivare erbjuder en enkel online-ansökningsprocess vid företagslån, där du snabbt kan fylla i företagsinformation, önskat lånebelopp och övrig relevant information. Här är några steg att följa:

 1. Förbered Finansiell Dokumentation
  Ha din senaste bokföring, bankutdrag och annan finansiell dokumentation tillgänglig.
 2. Välj Rätt Långivare
  Gör research för att hitta långivare som erbjuder snabba företagskrediter och som passar ditt företags behov.
 3. Ansök Online
  Använd långivarens online-plattform för att snabbt och effektivt skicka in din ansökan.
 4. Vänta på Bedömning
  Många långivare använder automatiserade processer för att snabbt bedöma din ansökan och kan ofta ge ett preliminärt beslut inom några timmar.
Belopp:
Villkor:
Sortera:
Visa alla företagslån

Kreditupplysning

De flesta långivare kommer att genomföra en kreditupplysning som en del av ansökningsprocessen. Detta hjälper dem att bedöma risken med att låna ut pengar till ditt företag. Vissa långivare kan erbjuda lån utan att detta påverkar din kreditvärdighet negativt, men det är viktigt att kontrollera detta i förväg.

Krav på omsättning och nystartade företag

Kraven på omsättning varierar mellan olika långivare. Vissa kan kräva att ditt företag har en viss minimiomsättning för att kvalificera sig för en kredit, medan andra kan vara mer flexibla och även tillåta nystartade företag att ansöka om kredit. Det är viktigt att noggrant granska långivarens krav innan du ansöker för att säkerställa att ditt företag uppfyller dessa kriterier.

Möjligheter för nystartade företag

Även om nystartade företag ofta anses vara högre risk, finns det långivare som specialiserat sig på att erbjuda finansieringslösningar för denna grupp. Dessa långivare kan vara mer intresserade av företagets framtida potential snarare än dess nuvarande finansiella ställning. Det kan dock innebära högre räntor eller striktare återbetalningsvillkor.